Filmi i LDPE-së

 • PE Release Liners For Industrial

  PE Release Liners For Industrial PE release liners Where flexibility and elongation are required, PE është mbështetja ideale për linjat e lëshimit. Portofoli i produkteve të YESLA përfshin si HDPE ashtu edhe LDPE dhe, duke marrë parasysh llojet e ndryshme të silikoneve - si tretës më pak UV dhe tretës, we can offer a wide range of…
 • PE Release Liners For Envelopes

  PE Release Liners For Envelopes PE release liners Where flexibility and elongation are required, PE është mbështetja ideale për linjat e lëshimit. Portofoli i produkteve të YESLA përfshin si HDPE ashtu edhe LDPE dhe, duke marrë parasysh llojet e ndryshme të silikoneve - si tretës më pak UV dhe tretës, we can offer a wide range of…
 • PE Label Release Liner

  PE Release Liners For Labels Label Release Liner Where flexibility and elongation are required, PE është mbështetja ideale për linjat e lëshimit. Portofoli i produkteve të YESLA përfshin si HDPE ashtu edhe LDPE dhe, duke marrë parasysh llojet e ndryshme të silikoneve - si tretës më pak UV dhe tretës, we can offer a wide range…
 • PE Release Liners For Tape

  PE Release Liners For Tape PE release liners Where flexibility and elongation are required, PE është mbështetja ideale për linjat e lëshimit. Portofoli i produkteve të YESLA përfshin si HDPE ashtu edhe LDPE dhe, duke marrë parasysh llojet e ndryshme të silikoneve - si tretës më pak UV dhe tretës, we can offer a wide range of…
 • LDPE Lëshon Film të veshur me Vaj Silikoni

  Filmi i LDPE-së Lëshuar me Veshje Çlirimi PE të Vajit Silikoni Aty ku kërkohet fleksibilitet dhe zgjatje, PE është mbështetja ideale për linjat e lëshimit. Portofoli i produkteve të YESLA përfshin si HDPE ashtu edhe LDPE dhe, duke marrë parasysh llojet e ndryshme të silikoneve - si tretës më pak UV dhe tretës, ne mund të ofrojmë një
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI