• shtëpi
  • Mbulesa e dyshekut Film Plastik polietileni

Mbulesa e dyshekut Film Plastik polietileni

  • Mbulesa e dyshekut Film Plastik polietileni

    Mbulesa e dyshekut Film plastik polietileni Filmi mbrojtës i dyshekut është i shkëlqyeshëm për ta mbajtur dyshekun tuaj të thatë dhe të pastër në tranzit. Specifikimi i produktit Produkti: Mbulesa e dyshekut Trashësia e filmit plastik polietileni: 0.08-0.14mm / 80-140Gjatësia e mikrofonit: Maksimumi 1000 metër çdo Gjerësia e rrotullës: Ngjitja maksimale 5000 mm: Asnjë aplikim ngjitës: Mbrojtja e përkohshme e sipërfaqes për dyshek
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI