• shtëpi
 • Film mbrojtës PE për fletët plastike

Film mbrojtës PE për fletët plastike

 • Film Mbrojtës PE për Pllaka Plastike

  Filmi mbrojtës PE për pllakat plastike Dizajnët tanë të filmave mbrojtës të zhvilluar posaçërisht i rezistojnë proceseve rigoroze të fabrikimit të tilla si sharrimi, shpime, prerja, rutimi, lakimi dhe termoformimi; duke siguruar pritjet e cilësisë së produkteve tuaja Specifikimi i produktit Produkt: Filmi mbrojtës PE për trashësinë e pllakave plastike: 0.045-0.08mm / 55-80Gjatësia e mikrofonit: Maksimumi 1000
 • Film Mbrojtës PE për PET / Fletë PVC

  Film Mbrojtës PE për PET / Fletë PVC YESLA ofron sisteme filmi mbrojtës pa ngjitës për fletët plastike të cilat mund të termoformohen. Këto filma me cilësi të lartë garantojnë një nivel përkatësisht të lartë të ngjitjes si para ashtu edhe gjatë termoformimit. Pas ekspozimit ndaj nxehtësisë, vetitë e ngjitësit zvogëlohen në një nivel të ulët për
 • Film Mbrojtës PE për Fletë PC

  Film Mbrojtës PE për Fletë PC FILMAT MBROJTSE BASHKTRKASTRUESE (Për shkak të sipërfaqes së lëmuar, Fleta e PC kryesisht maskon filmin mbrojtës të bashkë-ekstruduar.) Filmat e extruduar të hedhur nga polietileni vetë-ngjitës mbulojnë një gamë të gjerë sipërfaqesh plastike. Këta filma janë të përpunuar saktësisht të përbërë nga disa shtresa me veti shumë specifike. Filma të tillë janë
 • PMMA / Fletë akrilike Film Mbrojtës LDPE

  PMMA / Fletë akrilike Film Mbrojtës LDPE Ne ofrojmë një larmi zgjidhjesh për aplikime standarde siç është PMMA, Fletë të bazuara në ABS ose PS. Kërkesat e specializuara janë gjithashtu të mbuluara! Termoformimi, Përfshihen formimi i vakumit dhe përpunimi i specializuar i vizatimit të thellë, Mbulohen notat optike me standardet më të larta të cilësisë vizuale.   Veshur me ngjitës
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI